Musorujsag
Élő Eredmények

Radványi Miklós: Ezt át kell gondolnom, az embernek csak egy egészsége van

Radványi Miklós: Ezt át kell gondolnom, az embernek csak egy egészsége van

M4 Sport
A DVSC a Mezőkövesd otthonából hozta el a három pontot, miután 2-0-ra nyert a kelet-magyarországi összecsapáson. Míg a debreceni tréner, Herczeg András elégedetten nyugtázta, hogy tovább tart remek sorozatuk, a hazaiak vezetőedzője, Radványi Miklós a kispadról való távozást is megfontolja egészsége érdekében.

„Az első félidőben eldönthettük volna a három pont sorsát” – nyilatkozta a vendég DVSC vezetőedzője, Herczeg András. A szakvezető szerint megérdemelten nyerték meg a találkozót, habár a helyzetkihasználással voltak problémáik, és a második félidőben a Mezőkövesdnek elég nagy teret engedtek.

Radványi Miklós csalódottan értékelt a találkozó után, felvetődött benne az is, megéri-e kockáztatnia egészségét a futballért.

„Át kell gondolnom ezt az egész szituációt, mert az embernek csak egy egészsége van – utalt a Mezőkövesd hektikus játékára a tréner. – Ami itt történik, már túl sok nekem is. Először le kell higgadnom, utána kitalálni, hogyan tovább.”

A kövesdiek játékosa, Lázár Pál szerint parádés edzéseken vannak túl, jól csináltak mindent, azonban ahogy jött a meccs, 180 fokos fordulatot vettek, és örülhetnek, hogy az első félidőben nem kaptak négyet.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek