Musorujsag
Élő Eredmények

Rekordokat döntöget a Haladás ifjú titánja

Rekordokat döntöget a Haladás ifjú titánja

M4 Sport/m4sport.hu
A Haladás fiatal labdarúgója, Kiss Tamás közel egy esztendő leforgása alatt két örökös címet is elhódított az NB I-ben. Az ifjú tehetséggel az M4 Sport Góóól! című műsorában foglalkoztunk.

Kiss Tamás 2016. december 10-én debütált első 2000 után született játékosként a magyar élvonalban egy Videoton elleni bajnokin.

Az idei bajnokságban három mérkőzésen 240 játékperc jutott számára és ez elégnek bizonyult, hogy megszerezze első élvonalbeli találatát, amellyel újabb rekordot állított fel. Kiss lett minden idők legfiatalabb gólszerzője az NB I-ben és természetesen az első, aki 2000 után született és betalált.

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában a címvédő Honvéd kapujába lőtt gólt a még mindig csak 16 esztendős játékos.

Bozsik Péter, az M4 Sport szakkommentátora kiemelte, dicséretes, hogy a szombathelyiek kitartanak a fiatal labdarúgóik mellett, ugyanis Kiss Tamáson kívül több 20 év alatti futballista is rendszeresen lehetőséget kap, miközben a tabellán elfoglalt helyezésük (10.) aggodalomra adhat okot.

Borítókép: Kiss Tamás az első 2000 után született játékos, aki gólt szerzett az NB I-ben (Fotó: M4 Sport)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Vége a bajnok Honvéd rossz sorozatának
A címvédő Budapest Honvéd 2-1-re nyert a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 12. fordulójának soproni mérkőzésén.
Magyar futball