Musorujsag
Élő Eredmények

Kuttor Attila veszi át a Mezőkövesd irányítását

MTI
Kuttor Attila lett a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője.

A klub honlapjának keddi beszámolója szerint 2019. június 30-ig szóló szerződést írt alá a 47 éves szakember, aki ideiglenes trénerként már bemutatkozott a magyar élvonalban, 2015-ben a Haladást irányította egy idegenbeli, Lombard Pápa elleni mérkőzésen.

„Nagy megtiszteltetés ez a feladat, minden erőmmel azon leszek, hogy a csapat hamar eredményes legyen. Csak a munkában hiszek, igyekszek olyan csapatot kialakítani, amely harcos felfogásban játszik és amelynek szemmel láthatóan saját stílusa van” – nyilatkozta az új vezetőedző.

Kuttor Attila (Fotó: nyugat.hu/Vágvölgyi Bálint) Itt még a Haladás kispadján dirigál (Fotó: nyugat.hu/Vágvölgyi Bálint)

A 19-szeres válogatott Kuttor Attila játékosként megfordult a Diósgyőr, a Videoton, a Győr, az MTK, a Debrecen, a Siófok és a Haladás együttesénél. Mezőnyjátékosként 560 mérkőzéssel csúcstartó a magyar élvonalban. Védőként 49-szer volt eredményes az élvonalban.

Kuttor Attila Radványi Miklóst váltotta a Mezőkövesd kispadján, utóbbi szakember irányításával jól kezdte az idényt a gárda, de a Debrecen és a Paks elleni győzelmeket egy tízmeccses nyeretlenségi sorozat követte. Radványival hétfőn bontott szerződést a klub közös megegyezéssel.

A Mezőkövesd 12 forduló után 9 ponttal a 11., kieső helyen áll az NB I. tabelláján.

Edzőváltások a labdarúgó OTP Bank Liga 2017/18-as idényében: 

2017. augusztus 30.: Swietelsky-Haladás: Mészöly Géza helyett Pacsi Bálint (megbízott)
2017. október 16.: Mezőkövesd Zsóry FC: Radványi Miklós hétfőn távozott posztjáról, utódáról kedden döntenek.

További tartalmak