Musorujsag
Élő Eredmények

Kuttor Attila: Nem tehetem meg, hogy nem fogadok el egy ilyen állást

Kuttor Attila: Nem tehetem meg, hogy nem fogadok el egy ilyen állást

M4 Sport
Kuttor Attilát nevezték ki a távozó Radványi Miklós posztjára a Mezőkövesdi SE labdarúgócsapatánál. A 47 éves szakember gondolkodás nélkül elfogadta a felkínált állást, véleménye szerint a mai világban nem teheti meg azt, hogy elszalaszt egy ilyen remek lehetőséget.

A Mezőkövesd szombati mérkőzése után Radványi Miklós, az együttes akkori vezetőedzője úgy nyilatkozott az M4 Sportnak: „Ezt át kell gondolnom, az embernek csak egy egészsége van. Ki kell találnom, hogyan tovább.” Ezek után kedden bejelentette a borsodi klub, hogy Kuttor Attila veszi át a csapat irányítását, miután Radványi Miklóssal közös megegyezéssel szerződést bontottak.

„Vasárnap hívott fel Tállai András elnök úr, hogy előállt ez a helyzet – mesélt megkeresése körülményeiről Kuttor Attila az M4 Sportnak. A szakember a beszélgetés után azonnal kocsiba ült és Mezőkövesdre utazott, ahol megegyezett a klubvezetővel. „Abszolút nem hezitáltam. Azt gondolom, ha egy magyar edző számára ebben a világban egy NB I-es klubnál vezetőedzői állást kínálnak, azt el kell fogadni, mert nagy megtiszteltetés, nem mindennapi lehetőség.”

Az újdonsült tréner harminc éve a labdarúgásban tevékenykedik, így természetesen követi a magyar NB I-et, így a tabella utolsó előtti helyen álló csapata munkáját is.

„Annak ellenére, hogy két napja vagyok még csak itt, az első benyomásaim jók. Azt gondolom, hogy arra a fajta játékra, amit én szeretnék látni, alkalmas a keret” – elmélkedett Kuttor, hozzátette, rengeteget kell dolgozniuk ahhoz, hogy ez meg is valósuljon, és a tudást, valamint a küzdőszellemet ötvözve próbálnak majd minél eredményesebbek lenni.

További tartalmak