Musorujsag
Élő Eredmények

Dzsudzsák Balázs: „Ez megint komoly mélypont”

M4 Sport
Dzsudzsák Balázs szerint a Luxemburg ellen 2–1-es vereséget szenvedő magyar válogatott ismét komoly mélypontra jutott, két hónappal azután, hogy Andorrában is kikapott.

A válogatott csapatkapitánya az M4 Sportnak adott interjújában nem akarta kizárólag Lovrencsics kiállítására és az emberhátrányra fogni a 2–1-es eredményt, mint mondta, az első félidőben megvoltak a helyzetek a fordításhoz.

„Luxemburg egy kellemetlen csapat, amely tud otthon játszani, ezt most bizonyította is. Ami még bosszantóbb, hogy pontrúgásból kaptuk a második gólt, amire fel is lehet készülni. Sok hiba volt ismét” – értékelt Dzsudzsák, aki a 4–3–3-as felállásban egy új poszton szerepelt a középpályán Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitánynál.

„Próbálgatunk, minden edzőnek más az ötlete, annyira nem idegen tőlem ez a poszt, hiszen kint azért ezt játszom. Pontosan tudnunk kell, hogy ki az, aki egyszerre visszalép és mi az, amit szeretnénk véghezvinni, egyelőre ez volt ezen a mérkőzésen, de a félidőben meg is dőlt, hiszen át kellett állnunk egy másik rendszerre, meglátjuk, mi lesz a folytatás” – utalt a kiállításra Dzsudzsák, aki szögletével előkészítette a találkozó egyetlen magyar gólját.

A vereség súlyosságáról Dzsudzsák azt mondta, „nagyon nagy baj, jó lett volna egy kezdőlökés vagy Szélesi Zoltánnak egy győztes debütálás, de ez így megint komoly mélypont.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek