Musorujsag
Élő Eredmények

Lovrencsics butasága sokba került a válogatottnak

Lovrencsics butasága sokba került a válogatottnak

m4sport.hu/M4 Sport
A magyar labdarúgó-válogatott jobbhátvédje, Lovrencsics Gergő egy sárga lap birtokában, ártalmatlan szituációban követett el teljesen fölösleges szabálytalanságot, amiért kiállította a játékvezető, a magyar csapat pedig végül kikapott Luxemburgtól.

Hát, látva a magyar válogatott Luxemburg elleni meccsét, azt nem lehet mondani, hogy Szélesi Zoltán csapata lehengerlően játszott volna. Az pedig, amit Lovrencsics Gergő tett, egyszerűen érthetetlen!

Érthetetlen, mert egy olyan játékostól, aki a 20. percben kapott már egy sárgát, azt várná az ember, hogy a csapat érdekében kerüli a fölösleges konfliktust. Kerüli, hogy véletlenül se hozza olyan helyzetbe a társakat, hogy emberhátrányban kelljen küzdeniük bármely ellenfél ellen.

A mérkőzésen kiderült, Luxemburg ellen sem fér bele, hogy eggyel kevesebben legyünk a pályán…

Nem játszottunk jól, ez tény. Talán éppen ez frusztrálta Lovrencsicset? Hogy a világranglistán 53. magyar válogatott nem bír a 93. helyen álló Luxemburggal?

Bárhogy is legyen, a Ferencváros futballistája az 52. percben, 1–1-es állásnál, egy sárga lap birtokában, egy veszélytelen szituációban, a félpályánál két kézzel rántotta földre a hazaiak játékosát. Egy ártalmatlan szituációban. A játékvezető sárga lappal jutalmazta a válogatott jobbhátvédjét, akinek a kiválása végül sokba került. Luxemburg a 84. percben győztes gólt fejelt.

A meccs végén a megbízott szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán úgy nyilatkozott, a kiállítás hatással volt a meccsre, befolyásolta annak végeredményét.

Magyarország történetében először szenvedett vereséget Luxemburgtól.

További tartalmak