Musorujsag
Élő Eredmények

Nikolics: Naivan kaptunk gólokat, erre aludni kell egyet

M4 Sport
A magyar válogatott Luxemburgban elszenvedett történelmi veresége után a találkozó egyetlen magyar góljának szerzője, Nikolics Nemanja nyilatkozott az M4 Sportnak.

Nikolics 888 nap után szerzett gólt a nemzeti csapatban, de ez kevés volt a kínos, 2–1-es vereség elkerüléséhez, a válogatott a második félidőben Lovrencsics Gergő elkerülhető kiállítása miatt szinte a teljes második félidőben emberhátrányban futballozott.

„Természetesen örülök a gólomnak, de nem vigasztal, nem erre számítottam én se és a csapat se. Nagyon naivan kaptuk a gólokat, az első félidőben megszerezhettük volna a vezetést, utána könnyebb lett volna, de nem így történt. A második félidőben a piros lap után nehéz volt tíz emberrel játszani”– nyilatkozta a lefújás után Nikolics Nemanja. Erre aludni kell egyet” – tette hozzá.

„Van még egy mérkőzés Costa Rica ellen, erre kell fókuszálnunk és meg kell nyernünk, utána pedig át kell gondolni a helyzetet” – mondta a csatár, aki hozzátette, a magyar csapatnak nem volt helyzete a második félidőben.

A november 15-i, Costa Rica elleni találkozóról azt mondta, „hazai pályán fogunk játszani, hazai szurkolók előtt, a győzelem a minimum, kárpótolni ezt a vereséget, utána lesz idő készülni a továbbiakra.”

További tartalmak