Musorujsag
Élő Eredmények

Szélesit láthatóan megviselte a válogatott luxemburgi veresége

Szélesit láthatóan megviselte a válogatott luxemburgi veresége

m4sport.hu/M4 Sport
A magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya, Szélesi Zoltán szerint a kiállítás befolyásolta a mérkőzést, amely hasznos volt abból a szempontból, hogy kiderült, miken kell majd javítani a későbbiekben.

A magyar válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott Luxemburgtól, a megbízott szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán pedig a lefújást követően nyilatkozott az M4 Sportnak.

„Sajnos a kiállítás befolyásolta a mérkőzést, a mai futballban meghatározó, ha egy játékossal kevesebben játsszuk végig majdnem a teljes második félidőt. Ez nem tette könnyebbé a dolgunkat. Voltak hibák, amiket elkövettünk, ezeket elemeznünk kell, és a következő meccsünk előtt kijavítanunk, hogy ne kövessük el újra.”

A szakember szerint a párharcokat nagyobb százalékban kell megnyerni, pontosabb játékra van szükség, a labdavesztések és a kiállítások számát redukálni kell. Hozzátette, a 4-4-3-as formációt ő gondolta ki, még Georges Leekens kinevezése előtt megfogalmazódott benne. Úgy vélte Nikolics gólszerzése, a válogatottnak és a játékosnak egyaránt nagyon fontos volt.

További tartalmak