Musorujsag
Élő Eredmények

„Rosszabbra számítottam és rosszabbnak éreztem a pályán” – Ilic Zoran a térdsérüléséről

„Rosszabbra számítottam és rosszabbnak éreztem a pályán” – Ilic Zoran a térdsérüléséről

MTI
Hosszabb kihagyásra számított Ilic Zoran, a német élvonalbeli HSV Hamburg magyar válogatott kézilabdázója, akinek múlt szombaton sérült meg a térde.

 

„Rosszabbra számítottam és rosszabbnak éreztem a pályán, amikor megtörtént, de szerencsére nem több hónapos, csak több hetes kihagyás vár rám” – nyilatkozta pénteken az M1 aktuális csatornán a jobbátlövő.

Klubja szerdán számolt be róla, hogy Ilic szombaton, az SC DHfK Leipzig ellen 35-34-re megnyert bajnoki meccsen megsérült. A pontos diagnózis csontzúzódás (csontvelőödéma) volt, de a térdszalagok épek. A 21 éves játékos legjobb esetben októberben kezdheti újra az edzéseket.

Kapcsolódó tartalom

„Mentálisan még fel kell dolgoznom ezt a sérülést, de azon vagyunk, hogy mielőbb visszatérhessek a pályára. Jó hír, hogy nem kell műteni, és a szalagok épek” – mondta a játékos.

Elárulta, egy irányváltásnál fordult ki a térde. A jobb lábán két hétig rögzítőt kell viselnie, de a konditeremben a felsőtestét és a bal lábát érintő gyakorlatokat addig is végezhet. Ilic kifejtette, nagyon jól érzi magát új klubjánál, ahova idén nyáron igazolt, nagyon hasznosak az egyéni képzések, sok konditermi edzésük van, de nagyon gyors a játék, aminek a tempóját még szoknia kell.

Elismerte, hogy a szezon nem úgy kezdődött a Hamburg számára, ahogy akarták, hiszen a Flensburgtól, a Melsungentől és a Magdeburgtól is kikaptak, de utána a Lipcsét és a Göppingent is legyőzték.

 

Borítókép: Ilic Zoran (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

További tartalmak