Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

„Fejezzék be ezt a tevékenységüket” – közleményben kéri sportszerű buzdításra szurkolóit a Fehérvár

„Fejezzék be ezt a tevékenységüket” – közleményben kéri sportszerű buzdításra szurkolóit a Fehérvár

m4sport.hu
A Fehérvár FC pozitív légkörben szeretné zárni az évet, ennek érdekében közleményben kéri szurkolóit, mellőzzék a minősíthetetlen stílusban történő bekiabálásokat.

„Még három fontos találkozó vár csapatunkra 2023-ban, ebből kétszer hazai pályán lépünk pályára”olvasható a klub és a csapat közösen kiadott csütörtöki közleményében. „A Sóstói Stadionban jellemzően nagyszerű hangulat uralkodik, amelyért hálásak vagyunk szurkolóinknak, a jelentős többség sportszerűen biztatja kilencven percen keresztül a csapatot. Az elmúlt hónapokban azonban a lelátón helyet foglalók egy kisebb csoportja már a bemelegítés első percétől kezdve minősíthetetlen stílusban, fenyegetően lép fel az első csapat egyik játékosának irányában.”

A közlemény nem tér ki arra, a csapat melyik játékosát illették ilyen negatívan a szurkolók, de hangsúlyozza: „klubunk, az első csapat játékosai és a szakmai stáb tagjai közösen elhatárolódnak ettől a jelenségtől, és kérik ezen szurkolóinkat, hogy fejezzék be ezt a tevékenységüket, amely negatív hatással lehet az egész csapat és a szurkolók kapcsolatára”.

A klub megköszönte azon szurkolóinak támogatását, akik az egész évben, még a gyengébb eredmények ellenére is kitartóan buzdították a csapatot

Az OTP Bank Liga 15. fordulójában a Puskás Akadémiát fogadja a Sóstói Stadionban. A mérkőzést szombaton 15:30 perctől élőben követheti az M4 Sporton.

Borítókép: Fehérvári gólöröm a Mezõkövesd elleni mérkõzésen (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

További tartalmak