Musorujsag
Élő Eredmények
 

A Liverpool szurkolói megtalálták, ki miatt kaptak ki Nápolyban

m4sport.hu
A vehemensebbek Robertson Twitter-oldalán kezdték el gyalázni a játékost, aki erre törölte fiókját.
Robertson törölte Twitter oldalát (fotó:https://www.mirror.co.uk) Robertson törölte Twitter oldalát (fotó:https://www.mirror.co.uk)

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a címvédő Liverpool 2-0-ra kikapott a Napoli otthonában. A kiegyenlített találkozón a hazaiak a 82. percben büntetőből szereztek vezetést, majd a 92. percben egy védelmi hiba után tették biztossá a győzelmüket.

A Pool szurkolók egy részének haragja a csapat bal oldali védőjére, Andy Robertsonra zúdult, mert a büntetőnél – ami Jürgen Klopp szerint nem volt az – ő szabálytalankodott, míg a második gólnál nem reagálta le időben van Dijk egyébként is rossz passzát.

A játékos Twitter-oldalát ellepték a sértő megjegyzések, amiket úgy tűnik, nehezen viselt, ennek köszönhetően szerda délutánra törölte a fiókját.

Ugyanakkor a higgadtabb Liverpool-szurkolók elítélték azokat, akik Robertsonra zúdították haragjukat, hiszen az elmúlt szezon sikereiben jelentős szerepet vállalt és a hétvégi, Newcastle elleni bajnokin is remek gólpasszt adott Manénak.

Robertsont egyébként  hétmillió euróért vette a Pool két éve a Hull Citytől, mostanra a legértékesebb bal oldali védőnek számít, a transfermarkt.com szerint mintegy 60 millió euró a jelenlegi értéke.

További tartalmak