Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Sarrit kiábrándította, ahogy kiegyenlített az Atléti

Miután az Atlético Madrid az utolsó húsz percben kiegyenlített kétgólos hátrányból, Maurizio Sarri, a Juventus vezetőedzője érthetően érezte úgy a lefújás után, hogy keserű szájízzel hagyták el a pályát a Bajnokok Ligája D csoportjának első fordulójában.

„A Juventus soha nem szeretett gólt ebben a stadionban – mutatott rá a szakember arra, miért volt a kezükben a meccs. – Most szereztünk kettőt, emellett volt még három-négy lehetőségünk. Kiábrándító, mert az Atléti góljai kiszámítható helyzetekből születtek, mégsem készültünk fel rájuk.”

Nem látja értelmét, hogy a pontrúgásoknál emberfogásra álljanak át, inkább az agresszivitást hiányában látta az okokat Sarri. „Az Atléti nagyon jó a levegőben, de a labda annyira lágy volt, mi viszont passzívak, mert ki lehetett volna vágni. És ha passzívok vagyunk, akkor passzív leszünk az emberezésnél is.”

A sérült Giorgio Chiellini hiányában csapatkapitány Leonardo Bonucci szerint az első félidőben nyomást helyezett rájuk a hazaiak, mert lassan járatták a labdát, de miután sikerült ezen gyorsítaniuk, átvették az irányítást. Sajnálkozott az elszalasztott lehetőségért. „Koncentráltabbaknak kell lennünk. Mindenkinek. Egy olyan csapat, mint a miénk, nem kaphat ennyi gólt rögzített helyzetből.”

„Mindenkinek vállalnia kell a felelősséget a bekapott gólokért, a piszkos ruhát zárt ajtók mögött kell kimosnunk” – summázta a védő a pályán történteket. 

Borítókép: epa07851567 Atletico's head coach Diego Pablo Simeone (L) greets Juventus' head coach Maurizio Sarri before the UEFA Champions League group D soccer match between Atletico de Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, 18 September 2019. EPA/EMILIO NARANJO

További hírek