Musorujsag
Élő Eredmények
 

Sarrit kiábrándította, ahogy kiegyenlített az Atléti

Sarrit kiábrándította, ahogy kiegyenlített az Atléti

Sky Sport Italia
Miután az Atlético Madrid az utolsó húsz percben kiegyenlített kétgólos hátrányból, Maurizio Sarri, a Juventus vezetőedzője érthetően érezte úgy a lefújás után, hogy keserű szájízzel hagyták el a pályát a Bajnokok Ligája D csoportjának első fordulójában.

„A Juventus soha nem szeretett gólt ebben a stadionban – mutatott rá a szakember arra, miért volt a kezükben a meccs. – Most szereztünk kettőt, emellett volt még három-négy lehetőségünk. Kiábrándító, mert az Atléti góljai kiszámítható helyzetekből születtek, mégsem készültünk fel rájuk.”

Nem látja értelmét, hogy a pontrúgásoknál emberfogásra álljanak át, inkább az agresszivitást hiányában látta az okokat Sarri. „Az Atléti nagyon jó a levegőben, de a labda annyira lágy volt, mi viszont passzívak, mert ki lehetett volna vágni. És ha passzívok vagyunk, akkor passzív leszünk az emberezésnél is.”

A sérült Giorgio Chiellini hiányában csapatkapitány Leonardo Bonucci szerint az első félidőben nyomást helyezett rájuk a hazaiak, mert lassan járatták a labdát, de miután sikerült ezen gyorsítaniuk, átvették az irányítást. Sajnálkozott az elszalasztott lehetőségért. „Koncentráltabbaknak kell lennünk. Mindenkinek. Egy olyan csapat, mint a miénk, nem kaphat ennyi gólt rögzített helyzetből.”

„Mindenkinek vállalnia kell a felelősséget a bekapott gólokért, a piszkos ruhát zárt ajtók mögött kell kimosnunk” – summázta a védő a pályán történteket. 

Borítókép: epa07851567 Atletico's head coach Diego Pablo Simeone (L) greets Juventus' head coach Maurizio Sarri before the UEFA Champions League group D soccer match between Atletico de Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, 18 September 2019. EPA/EMILIO NARANJO

További tartalmak