Musorujsag
Élő Eredmények
 

Zidane a PSG-ről: „Elevenen felfaltak minket”

m4sport.hu
Zinedine Zidane a Real Madrid játékának intenzitását kritizálta, miután csapata 3–0-s vereséget szenvedett a PSG otthonában a Bajnokok Ligája első fordulójának szerdai játéknapján.

A spanyolok úgy szenvedték el szezonbeli első vereségüket a Parc des Princes stadionban, hogy a PSG-ben Neymar, Mbappé és Cavani sem léphetett pályára, Ángel Di María viszont remek napot fogott ki és két góllal terhelte meg korábbi csapata hálóját, a kegyelemdöfést Thomas Meunier vitte be.

A Real Madrid egyetlen kaput eltaláló lövést nem regisztrált a mérkőzésen, ilyen 2003 óta nem fordult elő a csapattal BL-mérkőzésen, mondjuk érvénytelenített gólból kettőt is szerzett.

„A játék minden elemében felülmúltak minket, és ami különösen dühít, hogy erőnlétben és intenzitásban is. Ha a Bajnokok Ligájában úgy futsz ki a pályára, hogy nem állsz tökéletesen készen a mérkőzésre, átgázolnak rajtad, ahogyan ma velünk tette a PSG. Mélyen el kell gondolkodnunk, mert a párharcokban elevenen felfaltak minket ” – kezdte meccs utáni értékelését Zinedine Zidane.

(fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON)

„Tudtuk, hogy ellenfelünk nyomás alá akar majd helyezni minket, remekül alakítanak ki gólszerzési lehetőségeket. Sajnos nem sikerült megérkeznünk a mérkőzésre, csak két helyzetünk volt illetve két találatunk, amit a VAR érvénytelenített” – tette hozzá a francia, aki az újságírók kérdése ellenére sem volt hajlandó egyetlen játékosa nyakába varrni a vereséget.

„Mindannyian egy hajóban evezünk, együtt nyerünk, és együtt veszítünk. Nem fogok ujjal mutogatni, a csapat hibája a vereség.”

További tartalmak