Musorujsag
Élő Eredmények

A járvány miatt két 12 éves játékossal indul Szudi Ádám csapata a BL-ben

mti
Szudi Ádám koronavírus-fertőzése miatt B csapattal, két 12 éves játékossal indul a férfi asztalitenisz Bajnokok Ligája pénteken kezdődő, düsseldorfi buboréktornáján az osztrák SPG Walter Wels csapata.

A klub közlése szerint miután a magyar válogatott alapemberének pozitív lett a tesztje, rajta kívül társainak, Andreas Levenkónak és Frane Kojicnak, valamint az edzőnek, David Hubernek is tíz napra karanténba kell vonulnia.

A helyükre két tehetség, az egyformán 12 esztendős Julian Rzihausek és Petr Hodina ugrik majd be, ők lesznek a BL történetének legfiatalabb asztaliteniszezői. A harmadik csapattag a magyar Böhm Gábor lesz, neki már van BL-tapasztalata.

A Wels mindenképpen indulni akar a németországi viadalon, ez ugyanis előfeltétele annak, hogy tavasszal is szerepelhessen az európai porondon.

Az európai szövetség a koronavírus-járvány miatt változtatott az eredeti lebonyolításon, és – akárcsak a nők esetében, Linzben – egy helyszínen, néhány nap alatt rendezi meg az elsőszámú európai kupasorozatot. A düsseldorfi buboréktorna jövő szombaton zárul.

További tartalmak