Musorujsag
Élő Eredmények
×

Egyesben az utolsó magyar is kiesett, két páros van még versenyben a budapesti asztalitenisz WTT-n

Egyesben az utolsó magyar is kiesett, két páros van még versenyben a budapesti asztalitenisz WTT-n

m4sport.hu/MTI
Egyesben nincs már magyar játékos versenyben az asztalitenisz WTT-sorozat 25 ezer dollár (körülbelül 10 millió forint) összdíjazású Feeder-tornáján, a BOK Csarnokban, miután szerdán Nagyváradi Mercédesz is befejezte szereplését.

A világranglistán 211. magyar pingpongozó a tajvani Liu Hszing-jinnel (61.) csapott össze a második fordulóban, a legjobb 32 között, de nem sikerült bravúrt bemutatnia. A meccs nagyon egyoldalú volt, az ázsiai rivális szettet sem engedélyezett Nagyváradinak.

Hazai részről így az Ecseki Nándor, Madarász Dóra vegyes páros és az Ecseki, Szudi Ádám duó küzd még a viadalon.

Eredmények (a viadal honlapja alapján):
Feeder-torna:
női egyes:
2. forduló (a 16 közé jutásért):
Liu Hszing-jin (tajvani) – Nagyváradi Mercédesz 4-0 (6, 4, 2, 3)

korábban:
vegyes páros, negyeddöntő:

Az Ecseki Nándor, Madarász Dóra duó bejutott az elődöntőbe vegyes párosban. A magyar kettős szerdán délelőtt a lengyel Jakub Dyjas, Natalia Bajor egységgel csapott össze, s bár a második szettet elvesztette, összességében sokkal jobban játszott ellenfelénél és megérdemelten lépett tovább a legjobb négy közé.

Ebben a számban csütörtökön rendezik az elődöntőket és a döntőt, a négy között az An Dzse Hjun, Csoj Hju Dzsu dél-koreai duó lesz a magyarok ellenfele.

Ecseki Nándor, Madarász Dóra-Jakub Dyjas, Natalia Bajor (lengyel) 3-1 (5, -8, 4, 5)

később:
férfi páros, negyeddöntő:
Szudi Ádám, Ecseki Nándor – Lin Si-tung, Hszü Jing-pin (kínai) 16.50

Borítókép: Nagyváradi Mercédesz (b) és Imre Leila a koreai Ri Zi On és Csoj Hjo dzsu elleni mérkőzésen a női páros selejtezőjében az asztalitenisz WTT Star Contender-versenyen a budapesti BOK Csarnokban 2022. július 12-én. MTI/Kovács Anikó

További tartalmak