Musorujsag
Élő Eredmények
×

Az utolsó magyar asztaliteniszezők is elhullottak a hazai versenyen

Az utolsó magyar asztaliteniszezők is elhullottak a hazai versenyen

mti
Az Ecseki Nándor, Madarász Dóra duó meccslabdáról kikapott a vegyes párosok csütörtök délelőtti elődöntőjében az asztalitenisz WTT-sorozat 25 ezer dollár (körülbelül 10 millió forint) összdíjazású Feeder-tornáján, a BOK Csarnokban, ezzel az utolsó magyar egység is búcsúzott a viadaltól.

A magyar kettős az An Dzse Hjun, Csoj Hju Dzsu dél-koreai párossal csapott össze a legjobb négy között, s az első két szettet nagyon magabiztosan gyűjtötte be. Főleg Ecseki jeleskedett a labdamenetek befejezésében.

A kettős a harmadik szettben is 8-7-re vezetett, s bár a rivális fordítani tudott, 11-10-nél a magyaroknak volt mérkőzéslabdája. Ezt szerencsével hárították az ázsiaiak, akik végül szoros küzdelemben megnyerték ezt a játszmát. A negyedik és ötödik szett is kiegyenlített csatát hozott, s hiába vezettek a döntő felvonásban már 7-3-ra és 8-6-ra is a magyarok, a végén An és Csoj örülhetett.

A dél-koreai duó – amelynek egy kínai kettős lesz az ellenfele a döntőben – már a második hazai egységet búcsúztatta, az első fordulóban ugyanis András Csabánál és Imre Leilálán bizonyult jobbnak.

Feeder-torna, vegyes páros, elődöntő:
An Dzse Hjun, Csoj Hju Dzsu (dél-koreai) – Ecseki Nándor, Madarász Dóra 3-2 (-8, -6, 14, 9, 9)
Lin Si-tung, Kuaj Man (kínai) – Feng Ji-hszin, Liu Hszing-jin (tajvani) 3-1 (-13, 3, 9, 3)

Borítókép: Ecseki Nándor és Madarász Dóra (MTI/Illyés Tibor)

További tartalmak