Musorujsag
Élő Eredmények

Szvitacs Alexa mindhárom számát megnyerte a görögországi para asztalitenisz-versenyen

Szvitacs Alexa mindhárom számát megnyerte a görögországi para asztalitenisz-versenyen

m4sport.hu
A para-asztaliteniszezők görögországi ITTF Greek Para Open versenyén Szvitacs Alexa három számban indult, és mindhármat megnyerte – egyesben, női párosban és vegyes párosban is csúcsra ért.

Összesen négy aranyérmet szereztek a magyarok Kefalonia szigetén, háromban volt szerepe Szvitacs Alexának. Egyesben a román Ioana-Monica Tepeleát győzte le a döntőben, majd egymás oldalán, női párosban együtt nyertek aranyat. Szvitacs vegyes párosban Csonka Andrással aratott győzelmet és végeztek az első helyen.

„Biztos vagyok benne, hogy a kedvenc versenyeim közé fog tartozni hiszen három versenyszámból hármat sikerült megnyernem! Köszönöm nektek Ioana és Andris hogy együtt küzdöttük végig a párost és a vegyespárost! Egy hónap múlva pedig irány Granada a Világbajnokság!” – írta közösségi oldalán Szvitacs.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexa Szvitacs (@sz.alexaaa) által megosztott bejegyzés

Arló Zsófia női párosban, Camelia Ciripannal versenyzett és nyert aranyérmet, egyesben pedig bronzérmes lett. Major Endre a kerekesszékesek közt ezüstérmet nyert egyesben, párosban harmadikként zárt Görögországban. Szvitacs vegyes párospartnere, Csonka egyesben a negyeddöntőig jutott, férfi párosban Alekszandrosz Diakumakosszal a második helyen zárt.

Borítókép: Facebook/Magyar Paralimpiai Csapat

További tartalmak