Musorujsag
Élő Eredmények

Nyolcaddöntős a női és a férfi páros is az asztalitenisz Grand Smash szingapúri versenyén

Nyolcaddöntős a női és a férfi páros is az asztalitenisz Grand Smash szingapúri versenyén

MTI
A Póta Georgina, Madarász Dóra és az Ecseki Nándor, Szudi Ádám duó is bejutott vasárnap a legjobb 16 közé női, illetve férfi párosban az asztaliteniszezők szingapúri Grand Smash-versenyén.

Póta és Madarász a Puerto Ricó-i Díaz testvérekkel, Adrianával és Melaniával csaptak össze és a szoros második szett kivételével irányították a találkozót. A nyolcaddöntőben a svéd Christina Källberg, Linda Bergström duó lesz a riválisuk.

Az Ecseki, Szudi kettős egy hazai párossal nézett farkasszemet, s a nőkhöz hasonlóan csak egy játszmát vesztett, a másodikat. A 16 között a dél-koreai Li Szang Szu és a svéd Anton Källberg személyében már egy nehezebb ellenfél következik.

Póta még egyesben is versenyben van, a második fordulóban – várhatóan hétfőn – a világranglistán 16. kínai Csang Zsujjal csap össze.

Eredmények (a viadal honlapja alapján):
női páros, 1. forduló (a 16 közé jutásért):
Póta Georgina, Madarász Dóra-Adriana Díaz, Melania Díaz (Puerto Ricó-i) 3-1 (4, -10, 6, 8)

férfi páros, 1. forduló (a 16 közé jutásért):
Ecseki Nándor, Szudi Ádám-Beh Kun Ting, Csua Josh Shao Han (szingapúri) 3-1 (9, -5, 6, 5)

Borítókép: Budapest, 2019. április 24. Ecseki Nándor (b) és Szudi Ádám (j) a portugál Tiago Apolonia és Joao Monteiro ellen a legjobb nyolc közé jutásért játszott mérkőzésen a budapesti asztalitenisz-világbajnokság férfi páros versenyében a Hungexpón 2019. április 24-én MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak