Musorujsag
Élő Eredmények

Kovacsics Imrét választották az asztalitenisz-szövetség új elnökének

Kovacsics Imrét választották az asztalitenisz-szövetség új elnökének

MTI
A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) csütörtöki tisztújító közgyűlésén az 52 éves Kovacsics Imrét, a SPA Hungary Holding Zrt. tulajdonos-vezérigazgatóját választották meg elnöknek.

A testnevelő tanári végzettséggel is rendelkező üzletember 61, míg a MOATSZ eddigi elnöke, a nemzetközi szövetség pénzügyekért felelős alelnöke, Nátrán Roland 19 szavazatot kapott, négy voks pedig érvénytelen volt. Kovacsics Imre megbízatása négy évre szól.

A tisztújításra azért volt szükség, mert egy elnökségi tag decemberben, további öt pedig egy nappal a május 11-re összehívott kongresszus előtt lemondott a posztjáról, ami egyben azt is jelentette, hogy a testület megszűnt.

Borítókép: München, 2022. augusztus 15. Hartbrich Leonie (b) játszik a luxemburgi Ariel Barbosa ellen az asztalitenisz-verseny női selejtezőjében a müncheni multisport Európa-bajnokságon 2022. augusztus 15-én. Az egyesben első felnőtt Eb-jén szereplő 22 éves magyar játékos a második fordulóban is győzni tudott a selejtezőben, így feljutott a 64-es főtáblára. MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak