Musorujsag
Élő Eredmények

Kozák Luca az ob-n és az Európa-bajnokságon sem áll rajthoz

Kozák Luca az ob-n és az Európa-bajnokságon sem áll rajthoz

m4sport.hu/MTI
Nem indul a hétvégi fedettpályás ob-n a női 60 méteres gátfutás címvédője és országos csúcstartója, Kozák Luca, aki a március eleji, törökországi Európa-bajnokságról is lemarad.

A müncheni Európa-bajnokságon 100 gáton történelmi ezüstérmet szerző Kozák pénteken Facebook-oldalán jelezte, hogy az egész fedettpályás idényt kénytelen kihagyni.

„Az elmúlt hetekben egy kisebb sérüléssel küszködtem, ami akadályozott abban, hogy úgy versenyezzek, ahogy elterveztem. Nem akartam elengedni a fedettpályás szezont, de be kellett látnom, hogy az a legjobb döntés, ha a testemre hallgatok és adok időt magamnak, hogy újra 100%-os legyek! Sajnos ez az jelenti, hogy nem láthattok versenyezni sem a hétvégi országos bajnokságon, sem az isztambuli fedett pályás Eb-n” – írta a tavaly az év legjobb női sportolójának választott Kozák Luca.

Az ob szombaton 14.45 órakor rajtol, vasárnap pedig 12.50-kor kezdődnek a küzdelmek a nyíregyházi atlétikai centrumban.

Borítókép: Nyíregyháza, 2022. február 27. A későbbi győztes Kozák Luca, a fedett pályás atlétikai országos bajnokság női 60 méteres gátfutás versenyszámának döntőjében a nyíregyházi atlétikai centrumban 2022. február 27- én. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak