Bajnokok Ligája

Edzőjük szerint Neymar és Mbappé ott lesz a PSG-ben a Liverpool ellen

A PSG vezetőedzője, Tomas Tuchel bízik benne, hogy a hétközi válogatott meccseken megsérülő sztárjaira, Neymarra és Kylian Mbappéra is számíthat a jövő szerdai Liverpool elleni Bajnokok Ligája-találkozón.

Ahogy beszámoltunk róla, szerdán rájárt as rúd a PSG-re, két kirakatarcuk pár perc eltéréssel hozta a frászt klubjára. Neymarnak a combizma, Mbappénak a válla sérült meg Brazília Kamerun, illetve Franciaország Uruguay elleni felkészülési találkozóján.

Itt már a Liverpool meccs miatt aggódna Neymar? (fotó: EPA/KIERAN GALVIN)

A hétvégi bajnokin egyikük sem lép pályára, szögezte le Tuchel. De a német edzőnek nem feltétlenül a Toulouse fogadása okoz fejtörést, sokkal inkább fájna klasszisai hiánya a Liverpool szerdai látogatásakor. A Bajnokok Ligája C csoportjában eddig nem remekelnek a párizsiak, négy forduló alatt öt pontot szereztek, így jelenleg csak harmadikok az egyaránt hat pontos Napoli és ‘Pool mögött. Így ha nem sikerülne visszavágni a szeptemberi 3-2-es vereségért, könnyen a kiesés szélére sodródnának.

Tuchel a pénteki sajtótájékoztatón reményeit fejezte ki kulcsembereivel kapcsolatban. „Jelen pillanatban azt gondolom, hogy mindketten ott lesznek a pályán a Liverpool ellen.” Ehhez azért hozzátette, az orvosi stábbal addig még egyeztetnie kell.

A PSG–Liverpool találkozót szerdán 21 órától élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.

További hírek