Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Messi is üzent Casillasnak

Közvetlenül a Liverpool ellen hazai pályán megnyert BL-elődöntő után kívánt jobbulást Iker Casillasnak Lionel Messi.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Porto világ- és Európa-bajnok, BL-győztes kapusa a szerdai edzésen kapott szívinfarktust. Kórházba szállították, de élete nem volt veszélyben, néhány óra múlva pedig a 37 éves Casillas már meg is osztott egy kórházi fotót, amelyhez hozzáfűzte: a nagy ijedség után erősnek érzi magát, és köszöni a támogató üzeneteket.

A jobbulást kívánókhoz csatlakozott Lionel Messi is, aki – vagy inkább Instagram-oldalának szerkesztője – a BL-elődöntő első, barcelonai meccsén aratott 3–0-s győzelem után néhány perccel üzent az ősi rivális Real Madrid korábbi kapusának.

„Örülök a ma esti eredménynek, de még vár ránk egy nagyon nehéz visszavágó az Anfielden, ahol a Liverpool, amely egy nagyszerű csapat, keményen fog küzdeni. Az idény legfontosabb szakasza következik, minden eddiginél jobbnak kell lennünk. Végül pedig szeretném megragadni az alkalmat, hogy küldjek egy ölelést Iker Casillasnak és mielőbbi felépülést kívánjak neki” – áll a Barcelona argentin sztárjának posztjában, aki két góllal vette ki a részét a Pool legyőzésében.

További hírek