Musorujsag
Élő Eredmények
 

BL-döntő: Mané ajándéka könnyen költözésre bírhatja Szalah-t

BL-döntő: Mané ajándéka könnyen költözésre bírhatja Szalah-t

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A Liverpool szenegáli támadója, Sadio Mané ha betalál a Tottenham elleni Bajnokok Ligája-döntőben, örömében nem akármilyen ajándékkal lepné meg csapattársát, Mohamed Szalaht.

A Tottenham–Liverpool Bajnokok Ligája-döntőt június 1-jén, szombaton 21 órától élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.

Szalah és Mané az előzőhöz hasonlóan a mostani szezonban is remek formát mutat, a Premier League-ben mindketten 22 találattal zártak a góllövőlista élén (Pierre-Emerick Aubameyanggal holtversenyben), a BL-ben pedig egyaránt 4-4 alkalommal voltak eredményesek.

Mané a tavalyi, Real Madrid elleni vesztes BL-fináléban is eredményes tudott lenni, ami az egyiptominak azért sem adathatott meg, mert a 31. percben vállsérülés miatt le kellett  cserélni. A szenegáli támadó a Tottenham elleni döntőben is gólra tör, s amennyiben ez sikerül neki, Szalah jobban teszi, ha új otthon után néz, ugyanis Mané nem mindennapi ajándékkal lepné meg.

„Mondtam Mónak (Mo Szalah), hogy ha ő szerez gólt a BL-döntőben, akkor elvisz magával Egyiptomba, az Al-Azharban található mecsetbe. Ha viszont én leszek eredményes, akkor kap tőlem ajándékba egy oroszlánt.”

Mané ennyire nem tolhat ki szeretett egyiptomi csapattársával, ezért valószínűbb, hogy valami gigászi méretű plüssre gondolt, de sosem lehet tudni, a világbajnok ökölvívó Mike Tysonnnak tigrise van.

 

 

További tartalmak