Musorujsag
Élő Eredmények
 

Hiába a gyors Inter-gól, Suarez megnyerte a meccset a Barcának

m4sport.hu
Az Interben eddig ugyanannyi argentin játékos szerzett gólt a BL-ben, mint ahány olasz.

A Barcelona hátrányól fordítva verte az Internazionale csapatát a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. Az olasz csapat már a 3. percben vezetett, de a hazaiak Suarez duplájával megfordították a meccset.

Pedig ez volt az Inter második leggyorsabb gólja amit idegenben szerzett a BL-ben, ennék hamarabb csak Ricardo Cruz talált be 2006-ban a Szpartak Moszkva kapujába. Ugyanakkor a Barca már kapott ennél gyorsabban gólt otthon, akkor is egy olasz csapat, a Milan szerzett vezetést Pato révén 2011-ben a 24. másodpercben.

Az Inter gólját Lautaro Martínez szerezte, ő a 12. argentin játékos aki a csapat színeiben betalál a BL-ben. Ezzel az argentinok „beérték” az olaszokat, akik szintén 12-en vannak és Inter mezben betaláltak.

Ez volt egyébként a katalánok 250. Bajnokok Ligája mérkőzése, és ezzel ők lettek a második klub, amely a Real Madrid (261) után elérte ezt a mérföldkövet.

Az ünnepet Luis Suarez tette széppé, aki két góljával már 21 BL-találatnál tart a klub színeiben, ezzel harmadik a ranglistán Messi (112) és Rivaldo (22) mögött. Az uruguayi labdarúgónak már nagy szüksége volt a gólra, hiszen legutóbb három éve, a Celtic ellen talált be a csoportkörben

További tartalmak