Musorujsag
Élő Eredmények
 

Hazard az év helyzetét hagyta ki?

m4sport.hu
A belga játékos az első félidőben adott egy zseniális gólpasszt, a másodikban pedig kihagyta a meccs legnagyobb lehetőségét.

A Bajnokok Ligája csoportkörében a harmadik fordulóig kellett várni a Real Madrid első győzelmére. Benzemáék a Galatasaray otthonában arattak egygólos sikert a 100. BL-meccsén pályára lépő Toni Kroos góljával. A pazar gólpasszt a Eden Hazard adta a német játékosnak.

A belga a második félidőben növelhette volna csapata előnyét, de hatalmas helyzetben hibázott. Benzemától kapott remek kiugratást, elhúzta a labdát a kapus Fernando Muslera mellett, majd mintegy hét méterről a keresztlécre bombázott.

A brit lapok az Év helyzetének nevezték a lehetőséget, felelevenítve, hogy Hazard mintegy 100 millió fontért szerződött Madridba. Az egyébként zseniális labdarúgóval szemben már korábban is az volt az egyik vitát kiváltó felvetés, hogy a kapu előtt nincs meg benne a gyilkos ösztön, miközben társait többször is kihagyhatatlan helyzetbe hozza meglátásaival.

A madridiak edzője Zinédine Zidane a találkozó után úgy fogalmazott, nem aggasztja a kimaradt lehetőség, örül, hogy játékosa helyzetbe került és biztos benne, hogy a folytatásban be fogja lőni ezeket a szituációkat.

 

További tartalmak