Bajnokok Ligája

Sarri elárulta, miért cserélte le Ronaldót Moszkvában

Mindenkit meglepett – magát az érintettet is –, hogy a Juventus trénere, Maurizio Sarri a Lokomotiv Moszkva elleni BL-meccs 81. percében lekapta a pályáról a csapat portugál sztárját.

Az olasz szakember a 2-1-es Juventus-győzelemmel végződő találkozó után a csere miatt méltatlankodó Ronaldo helyzetéről is beszélt.

„Ronaldo nincs a legjobb formában jelenleg, ugyanis az elmúlt napokban gondok voltak a térdével, így annak kompenzálása miatt még nagyobb teher nehezedett a másik lábára. A félidőre már felhergelte magát, mert ez gondot okozott neki a pályán, az egyik sprint közben egy mozdulat nem tetszett nekem, attól féltem, hogy tényleg megsérül, ezért úgy döntöttem, jobb, ha lehívom a pályáról.”

Ahogyan az várható volt, a portugál nem vette jó néven, hogy a 81. percben 1-1-es állásnál le kellett jönnie a pályáról. Egyébiránt nem csoda, hogy Ronaldo ideges volt, ugyanis ezen a meccsen sem sikerült gólt szereznie. Ezúttal azonban az átlagosnál jóval kevesebb választotta el a találattól, hiszen pár centin múlott, hogy nem az ő neve került fel a gólszerzők közé, hanem a hosszú sérülés után visszatérő Aaron Ramseyé. Pedig visszanézve a találatot, a walesinek abszolút nem kellett volna beleérnie, anélkül is áthaladt volna a labda a gólvonalon.

Ramsey “bocsánatkérése” a találat után:

Az ominózus gól 9:10-től látható az alábbi videóban:

 

További hírek