Bajnokok Ligája

Zidane válasza a PSG kritikájára: „Azt mondok, amit akarok”

Zinedine Zidane pénteki sajtótájékoztatóján cáfolta azokat a Párizsból érkező kijelentéseket, miszerint Kylian Mbappét szeretné elbizonytalanítani.

(fotó: EPA/CHEMA MOYA)

A PSG brazil sportigazgatója, Leonardo irritálónak és idegesítőnek nevezte Zidane megnyilvánulását, amikor arról beszélt, Mbappé arról álmodik, hogy egyszer a Real Madridban szerepeljen.

A francia vezetőedző pénteken azzal védekezett, ő csak Mbappé szavait ismételte.

„Semmi többet nem mondtam, mint amit maga a játékos, hogy a Real Madrid álmai klubja. Mindenki szabadon azt csinál, amit akar” – idézi a Marca Zidane szavait.

„Nincs több hozzáfűzni valóm, de ha úgy tartja kedvem, újra elmondom, sőt, akár minden egyes nap elmondom. Azt mondok, amit akarok, Leonardóról viszont nem akarok beszélni” – így a francia.

(fotó: EPA/IAN LANGSDON)

A két szakember szűk három hét múlva akár személyesen is megbeszélhetik az ügyet, a Real Madrid november 26-án a PSG-t fogadja a BL-ben, az első mérkőzést 3–0-ra a francia csapat nyerte.

A Real szombaton az Eibar ellen lép pályára a spanyol bajnokságban. Zidane azt is elárulta, hogy James Rodríguez és Gareth Bale nem lépnek pályára, de mindketten elutazhatnak a válogatottjukhoz, ahol néhány napon belül kiderül, készen állnak-e a játékra.

Bale annak a walesi keretnek a tagja, amely novemberben Azerbajdzsán és Magyarország ellen játszik sorsdöntő Eb-selejtező mérkőzést.

További hírek