Musorujsag
Élő Eredmények
 

Hihetetlen: egy gólörömért két pirosat kapott a Brugge a BL-ben – videó

m4sport.hu
Példátlan páros kiállítást eredményezett az FC Brugge játékosainak gólöröme a Galatasaray elleni egyenlítés után a Bajnokok Ligája 5. fordulójának keddi játéknapján.

Az A csoport mérkőzésén a török csapat a 11. percben szerzett vezetést, amelyet egészen a rendes játékidő végéig meg is tartott. A ráadás második percében azonban Krépin Diatta egyenlített, örömében pedig levette a mezét, amiért automatikusan járt a sárga lap. Csakhogy a szenegálinak volt már egy sárgája, így a játékvezető kiállította. Hogy ugyanazért a gólörömért két játékosát is elveszítse a belga csapat, arról Clinton Mata gondoskodott, ő ugyanis fékezhetetlen boldogságában nemes egyszerűséggel kettétörte a szögletzászlót. A játékvezetőnél ez is sárgát ért, és mivel a belgának is volt már lapja, ő is idő előtt volt kénytelen elhagyni a pályát.

A történelmi jelenetsor a keddi játéknap összefoglalójában tekinthető meg 15:19-től.

Az eredmény már nem változott, így a Brugge három ponttal a harmadik, a Galatasaray pedig kettővel a negyedik helyen áll a csoportban a már továbbjutott PSG (13) és Real Madrid (8) mögött.

További tartalmak