Bajnokok Ligája

Mourinho megölelte a labdaszedőt, aki gólhoz segítette a Spurst

José Mourinho egy rá jellemző mérkőzéssel tért vissza a Bajnokok Ligájába, amelyen a Tottenham 4–2-re legyőzte az Olympiakoszt és biztosította továbbjutását a BL kieséses szakaszába a Bayern München mögött.

(fotó: EPA/NEIL HALL)

A Spurs 19 percen belül kétgólos hátrányba került a mérkőzésen. Mivel a kitalált taktika nem működött, Mourinho már a 29. percben lecserélte Diert és a pályára küldte Eriksent, csapata erős kontrajátékkal egyenlített, fordított, majd győzött.

A második félidő elején Harry Kane egyenlítéséhez arra is szükség volt, hogy az egyik labdaszedő rendkívül éberséggel reagáljon az oldalvonalnál, ezzel gyors bedobáshoz segítve a Spurs támadását, amit Harry Kane fejezett be góllal az 50. percben.

José Mourinho a gól után odament a fiúhoz, kezet fogott vele és megölelte.

„Imádom az intelligens labdaszedőket, a fiú ma briliáns volt. Érti a játékot, olvasta a játékot és fontos kulcspasszt adott, ez az ő életében is egy fontos momentum, sosem fogja elfelejteni” – nyilatkozta a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Mourinho. Hozzátette: szerette volna behívni a srácot az öltözőbe is, de a meccs után eltűnt.

A szóban forgó találatot, illetve a keddi BL-játéknap összes góljat itt tekintheti meg. 

További hírek