Musorujsag
Élő Eredmények
 

A Barcelona nyert, de Frenkie de Jong öröme mégsem volt felhőtlen

A Barcelona nyert, de Frenkie de Jong öröme mégsem volt felhőtlen

m4sport.hu
A 22 éves Frenkie de Jong nyáron érkezett a Barcelonához, ahol teljesítményének köszönhetően folyamatosan megkapja a lehetőséget a csapat vezetőedzőjétől, Ernesto Valverdétől.

A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában Milánóban, az Internazionale ellen csereként lépett pályára a Barcában, amely már a mérkőzés előtt kiharcolta a továbbjutást, jövőre a kieséses szakaszban folytatják a gránátvörös-kékek a BL-ben.

Ugyanezt nem sikerült megvalósítania de Jong korábbi csapatának, az Ajaxnak, amely az elmúlt szezonban az elődöntőig jutott. A záróforduló előtt hiába állt csoportja első helyén az amszterdami klub, az eredmények úgy alakultak, hogy végül csak harmadik lett, így az Európa Ligában folytatja.

Frenkie de Jong a pályán tudta meg, hogy az Ajax kiesett a BL-ből. A Giuseppe Meazza Stadion kivetítőjét nézte az eredményeket böngészve, jól látható a videón a pillanat, amikor rádöbben az Ajax kiesésére.

Borítókép: Madrid, 2019. március 5. Frenkie de Jong, az Ajax Amszterdam (k), illetve Casemiro (b) és Dani Carvajal, a Real Madrid játékosai a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágó mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2019. március 5-én. MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

További tartalmak