Bajnokok Ligája

Ronaldo csak a fináléban akar találkozni a Real Madriddal

Dybala (balról a második), Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín (jobbra) jól megértették egymás a pályán (Fotó: EPA/FRIEDEMANN) VOGEL
Szerdán este a Juventus 2-0-s győzelmet aratott a német Bayer Leverkusen ellen, öt győzelemmel és egy döntetlennel zárt a D csoport élén a Bajnokok Ligájában. A BayArenában megrendezett mérkőzésen az olasz bajnok portugál sztárja, Cristiano Ronaldo is betalált, akinek már rendben van a térde.

A mérkőzés után a 34 éves luzitán csillag elmondta, hogy már nincsenek fizikai problémái, és arról is beszélt, hogy jó volt a pályán együtt játszani Paulo Dybalával és Gonzalo Higuaínnal. Maurizio Sarri, a torinóiak vezetőedzője nem favorizálja, hogy ők hárman együtt legyenek a pályán, de a Leverkusen ellen bevállalta és jól működött a kapcsolat játékosai között.

„Jól érzem magam. A fizikai problémáimról múlt időben beszélhetek. Négy hétig volt egy kisebb gondom a térdemmel, de most már jól vagyok. Jól alakulnak a dolgok velem. Jól játszottunk és egyre nagyobb önbizalommal rendelkezünk. Nagyon élveztük a játékot. Akár Dybalával, akár Higuaínnal játszom, tökéletes az egyetértés közöttünk. Teljesen természetes, hogy az edző hozza meg a döntéseket, amelyeket nekünk tiszteletben kell tartanunk. Ugyanakkor nem rejtem véka alá, hogy mindannyian nagyon élveztük, hogy együtt lehetünk a pályán” – nyilatkozta a Sky Sportsnak Ronaldo.

Arról is beszélt, hogy szívesen játszana a Real Madrid ellen, de nem a nyolcaddöntőben.

„A Real Madrid egy egészen különleges csapat, de ha választanom kell, kicsit később játszanék ellene. Már most aláírnám, hogy a döntőben találkozzon a két csapat.”

További hírek