Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Guardiola: Ki is rúghatnak, ha nem jutunk túl a Realon

A Manchester City menedzsere, Pep Guardiola szerint akár az állásába is kerülhet, ha csapatával nem veszi sikerrel a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt.   

A Real Madrid – Manchester City Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt február 26-án, szerdán 21 órától az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Az angol bajnok a Real Madrid otthonába látogat a BL-nyolcaddöntő első felvonásán, és míg Zinédine Zidane együttese vezeti a La Ligát, addig a City lemaradása 22 pont az éllovas Liverpoollal szemben, azaz a bajnoki cím több, mint valószínű, hogy elszállt, így Guardiolának a Bajnokok Ligájára kell koncentrálnia, ha nagyobb trófeát szeretne nyerni a szezonban.

„Meg szeretném nyerni a BL-t. Erről álmodom és izgatottan készülök a Real elleni összecsapásra. A meccsig hátralevő két hét szakmai pályafutásom legboldogabb periódusa lesz. Ha azonban nem nyerünk, a vezetőség könnyen mondhatja, »ez nem elég, mi BL-t szerettünk volna nyerni, így ki kell rúgjalak«” – mondta a Sky Sportsnak a spanyol tréner.

A meccs azért is ígérkezik érdekesnek, mert a Real 23 bajnokin mindössze 14 gólt kapott, ami elképesztő mutató, a City támadójátéka viszont nagyon gólerős, a manchesteri együttes 25 PL-találkozón 65-ször köszönt be az ellenfeleknek.

További hírek