Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Matip: Ott ült egy fickó, aki elég depressziós volt

A Liverpool-Barcelona BL-elődöntő után a kameruni védő és Messi együtt mentek doppingvizsgálatra, érthetően más-más hangulatban voltak.

Lionel Messi, az FC Barcelona (b) és James Milner, a Liverpool játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágó mérkőzésén a liverpooli Anfield stadionban 2019. május 7-én.
MTI/EPA/Neil Hall

2019. május 7. emlékezetes este volt a Liverpool és a Barcelona futballistáinak is. Valószínűleg egyik csapat játékosai sem felejtik el, amikor a Pool 3-0-ás hátrányból fordítva jutott tovább a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

Az angolok kameruni védője, Joel Matip érdekes történetet osztott meg a minap a találkozó utáni pillanatokról. “A meccs után egymást átölelve álltunk a Kop előtt, és a szurkolókkal együtt énekeltünk. Ez volt karrierem egyik legszebb pillanata” – mondta Matip.

Számára azonban hamar véget ért az ünneplés, mert a meccs után őt jelölték ki doppingvizsgálatra. “Amikor bementem a doppingszobába, ott ült egy fickó, aki elég depressziós volt.”

Ő volt Lionel Messi, akit a Barcelonából kiválasztottak a tesztre. “Ismertük egymást a pályáról, de mégis furcsa volt, hogy ott ültünk egymás mellett” – mondta Matip. Kiemelve, hogy hiába ült mellette a világ legjobbja, mégis őt és a csapatát ünnepelte a közönség.

További hírek