Musorujsag
Élő Eredmények
 

A rendező ország dönti el, lesznek-e nézők a BL nyolcas döntőn

MTI
Ha a helyzet olyan, lesz, hogy ne legyenek jelen nézők, akkor nem lesznek.

A portugáliai egészségügyi helyzet dönti majd el, lesznek-e nézők a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcas döntőjén – szögezte le szombaton Marcelo Rebelo de Sousa portugál elnök.

A koronavírus-járvány miatt félbeszakított sorozatban a negyed- és elődöntők a szokásoktól eltérően egy mérkőzésen dőlnek el. A BL-tornára Lisszabonban augusztus 12. és 23. között kerül sor, a negyeddöntőket augusztus 12-én, 13-án, 14-én és 15-én, az elődöntőket 18-án és 19-én, míg a finálét 23-án vívják, minden találkozó közép-európai idő szerint 21 órakor fog kezdődni.

„Ha a szituáció azt követeli meg, hogy ne legyenek jelen nézők, akkor nem lesznek. A döntés a rendező országé” – fogalmazott az elnök.

A Paris Saint-Germain, az Atlético Madrid, az Atalanta, valamint a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig már nyolc közé jutott a BL-ben, a másik négy nyolcaddöntős párharc visszavágójáról még nem döntött az UEFA, hogy augusztus 7-én és 8-án azokat is Portugáliában, vagy a kijelölt hazai csapat otthonában rendezzék.

További tartalmak