Musorujsag
Élő Eredmények
 

Eredeti helyszíneken rendezik a BL-nyolcaddöntők visszavágóit

Eredeti helyszíneken rendezik a BL-nyolcaddöntők visszavágóit

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Sajtóhírek szerint a Bajnokok Ligája hátralevő négy nyolcaddöntő-visszavágóját az eredeti helyszíneken rendezik meg, s ezt az UEFA pénteken hivatalosan is bejelenti.

A Bajnokok Ligája hátralevő négy nyolcaddöntőjéből kettőt élőben közvetít az M4 Sport és az m4sport.hu, a másik két találkozóról pedig egyórás összefoglalót láthatnak a köztévé sportcatornáján. 

A spanyol AS beszámolója szerint a korábbi tervvel ellentétben – mely szerint Portóban és Guimaraesben kerültek volna megrendezésre a meccsek – a Bayern München, a Juventus, a Manchester City és a Barcelona is hazai pályán fogadhatja ellenfelét a BL hátralevő négy nyolcaddöntő-visszavágóján. A hírek szerint az utóbbi két klub nyomása jelentős szerepet játszott abban a döntésben, melyet az UEFA a pénteki, nyoni ülésén jelent majd be hivatalosan.

Barcelona-Napoli (a párharc 1-1-es döntetlenről folytatódik)
Bayern München – Chelsea (a párharc 3-0-s Bayern-előnyről folytatódik)
Juventus-Lyon (a párharc 1-0-s Lyon-előnyről folytatódik)
Manchester City – Real Madrid (a párharc 2-1-es City-előnyről folytatódik)

A meccseket augusztus 7-én és 8-án rendezik.

A labdarúgó BL zárótornával ér véget, erre Lisszabonban kerül majd sor augusztus 12. és 23. között. A negyeddöntőket augusztus 12-én, 13-án, 14-én és 15-én, az elődöntőket 18-án és 19-én, míg a finálét 23-án vívják. A Paris Saint-Germain, az Atlético Madrid, az Atalanta, valamint a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig már a nyolc közé jutott.

 

További tartalmak