×
Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

A Realra nem vonatkoznak a brit beutazási korlátozások

Hiába szigorodtak a brit beutazási szabályok, nem lehet akadálya, hogy a Real Madrid augusztus hetedikén lejátssza Manchesterben a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját.

Az Egyesült Királyságban múlt szombaton életbe lépő járványügyi intézkedés értelmében minden Spanyolországból érkező személynek 14 napos karanténba kell vonulnia. Mindez azonban nem fog vonatkozni a Real labdarúgóira és szakmai stábjára a jövő pénteki Manchetser City elleni visszavágón.

A Marca által idézett brit sportminiszter, Oliver Dowden a Sky Sportsnak elárulta, hogy Bajnokok Ligájában érintett személyek – a Forma-1-esekhez hasonlóan – mentesülnek az előírás alól, hiszen a sorozat szervezői a lehető legmagasabb fokú védelmi rendszert írják elő a sorozat résztvevőinek.

A spanyol bajnokságot megnyerő Real kerete rövid pihenője után megkezdte a felkészülést a BL-találkozóra, mely előtt az UEFA kötelező koronavírus-tesztjein is át fognak esni a futballisták. A párharc második mérkőzése 2-1 manchesteri előnyből indul. A továbbjutó augusztus 15-én a Juventussal vagy a Lyonnal találkozik a lisszaboni nyolcas döntőben.

 

További hírek