×
Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

A Napoli elnöke szerint csapatának nem szabadna Spanyolországba utaznia

Aurelio De Laurentiis, a Napoli labdarúgócsapatának elnöke szerint a jelenlegi spanyolországi járványhelyzet miatt nem szabadna az FC Barcelona otthonában rendezni együttese Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének visszavágóját.

“Azt hallom, hogy sokan tanácstalanok és félnek Spanyolországban, mégis úgy tesznek, mintha nem lenne semmi baj – nyilatkozta a dél-olasz gárda vezetője. – Mennyibe telne azt mondani, hogy ne menjetek Barcelonába, játszatok inkább Portugáliában, Németországban, vagy Genfben!”

Az 1-1-ről induló, zárt kapus visszavágó jövő szombaton esedékes a katalán fővárosban, De Laurentiis viszont úgy látja, ha a BL-nek a negyeddöntőtől kezdődő végjátékát Portugáliában, az Európa-ligáét pedig Németországban tartják meg, akkor az lenne a logikus, ha – tekintettel a spanyol helyzetre – már az ő meccsüknek is a két ország egyike adna otthont.

“Érthetetlen, miért kell egy olyan városban játszani, ahol kritikus a helyzet” – mondta az elnök.

Spanyolországban az utóbbi napokban új erőre kapott a koronavírus-járvány, mely már a labdarúgást is érintette, mivel a Real Madridnál és a Sevillánál is van fertőzött játékos.

A Real Madrid jövő pénteken a Manchester City vendége lesz a BL nyolcaddöntőjének második meccsén, míg a Sevilla Németországban csap majd össze az El nyolcaddöntőjének visszavágóján az AS Romával.

További hírek