Musorujsag
Élő Eredmények
 

A Napoli elnöke „elszabadítja a poklot”, ha valaki koronavírusos lesz Barcelonában

m4sport.hu
Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke továbbra is élesen kritizálja az UEFA döntését, miszerint Barcelonában rendezik csapata jövő heti BL-nyolcaddöntő visszavágóját.
Aurelio De Laurentiis (Fotó: EPA/Christian Bruna)

Spanyolországban és kimondottan Katalóniában újból emelkedésnek a indult koronavírus-fertőzések száma, De Laurentiis emiatt tartotta volna indokoltnak inkább semleges pályán megrendezni a Barcelona-Napoli visszavágót. A párharc első mérkőzése 1–1-es döntetlenre végződött, még február 25-én.

A nápolyi elnök a szövetséget is megkereste az ügyben, de nem járt sikerrel, az UEFA nem látta akadályát a Camp Nouban megrendezni a zárt kapus mérkőzést.

„Nagyon remélem, hogy semmi nem történik majd a mérkőzés előtt közben és után. Ha mégis megbetegszik valaki, elszabadítom a poklot”fogalmazott a stílusához hűen a legkevésbé sem visszafogottan De Laurentiis.

„Az UEFA-t is megkerestük az ügyben, de nem hallanak, nem látnak, nem beszélnek” – tette hozzá.

Szintén a mérkőzéssel kapcsolatos hír, hogy a sérülésből visszatérő Antoine Griezmann és Ousmané Dembélé már könnyű edzéseket végeznek és várhatóan bevethetőek lesznek az augusztus 8-i mérkőzésen, amelyet az M4 Sport közvetít élőben. Clement Lenglet szintén visszatért, azonban Arturo Vidal eltiltás, Samuel Umtiti pedig sérülés miatt nem állhat rendelkezésre.

További tartalmak