×
Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Gyorsabban javul Mbappé állapota, mint várták

Korábban úgy tűnt, akár három hetet is ki kell hagynia, mostanra azonban már az sem elképzelhetetlen, a BL-negyeddöntőben szerephez juthat.

Kylian Mbappe a St. Etienne elleni Francia Kupa-döntőn sérült meg. (EPA/YOAN VALAT)

Kylian Mbappé július 24-én, a Saint-Étienne elleni Francia Kupa-döntőben szenvedett súlyosnak tűnő sérülést. Az ellenfél játékosának, Loic Perrinnek a becsúszása után csak mankóval tudta elhagyni a stadiont.

A franciák világbajnok játékosa akkor úgy fogalmazott, egy kisebb roppanást hallott, de bízik benne, nem tört el a lába. Az alaposabb vizsgálatok után a PSG orvosi stábja arról számolt be, legalább háromhetes kihagyás vár a játékosra, ami azt jelentené, ki kell hagynia az Atalanta elleni BL-negyeddöntőt.

A L’Équipe francia sportnapilap beszámolója szerint azonban a játékos bokája sokkal gyorsabban gyógyul, mint várták, és az orvosi stáb jelenleg ötven százalékos esélyt lát arra, hogy pályára lépjen az olaszok elleni, augusztus 12-ei találkozón.

Mint ismert, idén a koronavírus-járvány miatt egy meccsen dőlnek el a negyeddöntők és az elődöntők. Amennyiben a PSG továbbjutna az olaszokon, az elődöntőben a Leipzig-Atlético Madrid párharc győztesével találkozik. A negyeddöntőket, az elődöntőket és a finálét az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

További hírek