Musorujsag
Élő Eredmények
 

A Napoli elnöke extrém óvatossággal kezeli csapata barcelonai útját

A Napoli elnöke extrém óvatossággal kezeli csapata barcelonai útját

m4sport.hu/Tuttosport
Aurelio De Laurentiis, a Napoli labdarúgócsapatának elnöke több alkalommal tiltakozott az Európai Labdarúgó Szövetségnél, hogy nem engedi el csapatát a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágójára a kialakult járványhelyzet miatt a katalán fővárosban, végül a nápolyiak elutaztak, de komoly megszorítások betartása mellett, elnöki felszólításra.

Az olasz Tuttosport információi szerint a Napoli vezetősége megkérte a hotelt, amelyben alszik a csapat, hogy zárják le teljesen a szálloda egy részét a küldöttség számára.

A játékosok és a stábtagok is egyedül lesznek elszállásolva szobáikba, a hotel kiszolgáló személyzetének számát pedig minimálisra csökkentik. A labdarúgót nem hagyhatják el szálláshelyüket, kizárólag akkor tehetik meg, ha a Camp Nouba mennek edzésre, majd a mérkőzésre.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a párharc első mérkőzésén Nápolyban 1-1-s döntetlen született a San Paolo Stadionban, február 25-én, így az idegenben lőtt gólnak köszönhetően jobb pozícióból várja a visszavágót a Barcelona.

A Barcelona-Napoli BL-mérkőzést szombaton este kilenc órakor az M4 Sport élőben közvetíti.

Borítókép: Aurelio De Laurentiis (Fotó: EPA/Christian Bruna)

További tartalmak