Musorujsag
Élő Eredmények
 

Del Piero: Ronaldót leszámítva semmiben sem volt jobb a Juventus a Lyonnál

Del Piero: Ronaldót leszámítva semmiben sem volt jobb a Juventus a Lyonnál

m4sport.hu/Sky Sport Italia
Hatalmas a csalódottság a Juventus háza táján, a klub korábbi játékosai – legendái – is nehezen tudják megemészteni, hogy a Lyon jutott tovább a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában. Alessandro Del Piero, a Juve korábbi támadója szégyenletesnek tartja, hogy a francia csapatnak sikerült megállítania a torinóiakat.

„Ronaldót leszámítva semmivel sem volt jobb a Juventus a Lyonnál. Mindig ugyanez a probléma merül fel, amikor ilyen csapatokkal néznek szemben az európai kupákban. Ez szégyen! – eresztette ki a gőzt a Sky Sport Italiának a klublegenda, Del Piero.

Pénteken este Torinóban a Juventus Cristiano Ronaldo duplájával 2-1-re verte a Lyont a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, de a francia csapat az idegen szerzett góljának köszönhetően, 2-2-s összesítéssel kvalifikálta magát a lisszaboni nyolcas döntőre.

Borítókép: Torino, 2010. március 28. Alessandro DEL PIERO, a Juventus csapatkapitánya ünnepli gólját Torinóban 2010. március 28-án, az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Juventus-Atalanta mérkőzésen. A találkozót a hazai csapat 2-1-re megnyerte. (MTI/EPA/TONINO DI MARCO)

További tartalmak