Musorujsag
Élő Eredmények
 

Varane: Ez a verség az enyém, ezt el kell fogadnom

m4sport.hu
A Manchester City Raphael Varane végzetes hibáit kihasználva 2–1-re legyőzte a Real Madridot a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján és kettős győzelemmel jutott a nyolc közé. A világbajnok francia hátvéd a lefújás után nem mentegetőzött, vállalta a felelősséget.

Varane az első és második félidőben is ajándékozott egy gólt a Manchester Citynek, így a Real Madrid nem kerülhette el, hogy Zinedine Zidane irányításával először elveszítsen egy kieséses párharcot a Bajnokok Ligájában.

„Ez a verség az enyém, ezt el kell fogadnom” – mondta Varane az újságíróknak a lefújást követően.

„Az én hibáim miatt szenvedtünk vereséget, ez az én felelősségem. Jól felkészültünk a visszavágóra, de megfizettünk a hibáimért. Szomorú vagyok a csapattársaim miatt, sajnálom őket.”

fotó: EPA/Shaun Botterill / POOL

„1–1 után volt esélyünk a továbbjutásra, de a mérkőzés nem a terveink szerint alakult. Nem tudom megmagyarázni a hibáimat, a futballban bármi megtörténhet. Ez egy szörnyű este volt számomra.”

Zidane amennyire tudta, megvédte játékosát.

„Annyit üzenhetek Varane-nak, hogy fel a fejjel. A játékosaim a szezon 95%-ában fantasztikus teljesítményt nyújtottak” – mondta a francia.

További tartalmak