Musorujsag
Élő Eredmények
 

Két személy pozitív tesztet produkált az Atlético Madridnál

Két személy pozitív tesztet produkált az Atlético Madridnál

m4sport.hu
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében érdekelt Atlético Madrid labdarúgócsapatánál két személynél pozitívnak bizonyult a koronavírus-teszt.

A madridiak hivatalos oldalán jelentették be, hogy a klubnál tesztelt 93 emberből ketten pozitív koronavírust-tesztet produkáltak. Azt nem tudni, hogy játékosokról vagy stábtagokról van-e szó.

Hangsúlyozzák, a hivatalos protokollnak megfelelően jártak el, a két embert elkülönítették és mindent pontosan bejelentettek a La Liga és az UEFA hivatalos szerveinél.

Az Atlético Madrid augusztus 10-én hétfőn utazik Portugáliába, hogy három nappal később pályára lépjen Lisszabonban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéban.

Diego Simeone együttese a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipziggal mérkőzik az elődöntőért. A BL negyeddöntőit a koronavírus-járvány miatti hosszú kihagyás következtében rendhagyó módon egymeccses lebonyolításban rendezik meg a negyeddöntőktől kezdve.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Megvan, ki vezeti a Real Madrid – Liverpool BL-döntőt
A szerb Milorad Mazic lesz a Real Madrid – Liverpool Bajnokok Ligája-döntő játékvezetője. A május 26-án, szombaton Kijevben rendezendő finálét az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.
Bajnokok Ligája