Musorujsag
Élő Eredmények
 

Nagelsmann: A játékosok elhiszik, hogy nyerhetnek

Nagelsmann: A játékosok elhiszik, hogy nyerhetnek

m4sport.hu
Szombat óta Lisszabonban tartózkodik a magyar válogatott Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzig, amelynek vezetőedzője, Julian Nagelsmann bizakodó a csütörtöki, Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt.

„A szálloda remek, gyönyörű kilátásunk van az Atlanti-óceánra. Természetesen ennél fontosabb, hogy az edzéslehetőségeink is kiválóak, optimális munkát tudunk végezni. Nagyon elégedettek vagyunk” – nyilatkozta a klub oldalán a 33 éves szakember.

Nagelsmann azt is elárulta, hogy kitűnő hangulat uralkodik a csapaton belül, játékosai jól érzik magukat és ami ennél is lényegesebb, elhiszik, hogy nyerhetnek.

Gulácsiék vasárnap könnyebb edzésen vettek részt, elsősorban a regenerálódásról és az utazás fáradalmainak kipihenéséről szólt a hét utolsó napja, de csütörtökig még sok dolguk lesz. „Már hoztam néhány végleges döntést, de még nincs meg minden. A játékosok a következő napokban megmutathatják, helyük van a kezdő tizenegyben” – mondta a fiatal tréner.

Az Atlético Madrid két koronavírusos esetével kapcsolatban Nagelsmann annyit mondott, az ő munkájukat ez semmilyen módon nem befolyásolja, az előre eltervezett módon készülnek és maximálisan a csütörtökre koncentrálnak.

Az RB Leipzig – Atlético Madrid BL-negyeddöntőt augusztus 13-án csütörtökön 21:00-tól élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.

Borítókép: Julian Nagelsmann (balra) bizakodó a BL-negyeddöntő előtt (Fotó: RB Leipzig/Twitter)

További tartalmak