×
Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

A Bayern elvenné Messi kedvét a játéktól

Csodálattal beszélt az FC Barcelonát erősítő Lionel Messi tudásáról Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elnöke a két csapat pénteki labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntős összecsapása előtt.

Karl-Heinz Rummenigge (Fotó: EPA/Robert Michael/Pool)

„Nagyon tisztelem őt, mert olyat tud, amit alighanem senki más ezen a bolygón. Egyedül képes eldönteni meccseket – dicsérte az argentin sztárt a bajorok első embere. – Csak figyelni és csodálni lehet őt, mert látszik, hogy közben örömét leli a futballban. Ha ezt az örömöt elvesszük tőle azáltal, hogy taktikailag megpróbáljuk kicsit kivenni a játékból, akkor meglesznek a feltételeink a sikerhez.”

epa08592464 FC Barcelona’s Lionel Messi in action during the UEFA Champions League round of 16 second leg soccer match between FC Barcelona and SCC Napoli in Barcelona, Catalonia, north eastern Spain, 08 August 2020. EPA/Enric Fontcuberta

A 64 éves – játékosként Európa-bajnok – Rummenigge véleményéhez csatlakozott a középpályás Leon Goretzka is: „Csak együtt állíthatjuk meg Messit. Mindenki tudja, hogy milyen Isten áldotta tehetség, és képes akkor is sok lehetőséget találni, amikor szűk térben van. Megpróbáljuk elvenni a kedvét a játéktól” – jelentette ki a 25 éves német játékos.

Leon Goretzka (Fotó: EPA/Philipp Guelland)

A Barcelona és a Bayern München egymeccses BL-negyeddöntője pénteken 21 órakor kezdődik Lisszabonban, zárt kapuk mögött. A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

További hírek