Musorujsag
Élő Eredmények
 

Simeone: Jobbak voltak

Simeone: Jobbak voltak

mti
Az Atléticót irányító Diego Simeone a 2-1-es vereség után elismerte, hogy a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Leipzig jobb volt, és megérdemelten győzött, ugyanakkor kijelentette, részükről mindent megtettek a sikerért.

„Szenvedtünk a párharcok megvívásakor, és gyorsabbak is voltak, mint mi, ráadásul nagyon gyakran sikeresen állították meg a támadásvezetésinket. Ennél többet mi nem tudtunk tenni, jobbak voltak” – jelentette ki az argentin tréner, hozzátéve, hogy célul tűzték ki a továbbjutást, de a hosszú szezon során elvégzett munka, elkötelezettség és lelkiismeretes felkészülés miatt úgy érzi, nincs miért magyarázkodniuk.

„Nem úgy futballoztunk most, ahogyan azt előzetesen elképzeltük, de nem szabad sokáig keseregnünk, fel kell készülnünk a következő idényre” – mondta Simeone.

Az edzővel egyetértett a csapatkapitány Koke és a középpályás Saul Niguez is, mindketten úgy vélték, a lipcseiek jobbak voltak ezen a mérkőzésen. „Végig jobban játszottak, és megérdemelték a győzelmet, mert megfelelőbben álltak hozzá ehhez a meccshez, mi pedig nem tudtunk reagálni a pályán történtekre” – nyilatkozta Saul.

További tartalmak