×
Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Tuchel: Ha mi szerzünk vezetést, mi nyerünk 1–0-ra

A Bajnokok Ligája lisszaboni döntőjében egy góllal alulmaradó Paris Saint-Germain mestere sejtette, hogy egygólos meccset játszanak a Bayern ellen.

„Mindent kiadtunk magunkból, a szívünket-lelkünket kitettük a pályára. De ezt várhatjuk el egy döntőben. Büszke vagyok a hozzáállásunkra, és ahogyan az utóbbi meccseken játszottunk. Edzőként ennyit kérhetsz a játékosaidtól” – nyilatkozta a vasárnapi finálé lefújását követően a párizsiak mestere, aki sejtette, hogy egygólos döntőt játszanak majd a Bayernnel.

„Megvoltak a lehetőségeink, hogy vezetést szerezzünk. Biztos vagyok benne, ha így lett volna, akkor mi nyerünk 1-0-ra. Voltak nagyon jó időszakaink, és volt, amikor szenvedtünk, de összességében nem voltunk elég pontosak. Mindig Mbappétól és Neymartól várjuk a gólokat, de ez nem így működik” – mondta Thomas Tuchel, majd két sztárját méltatta.

„Büszke vagyok Neymarra, mert ma is megmutatta az elképesztő képességeit és mentalitását. Ugyanígy Mbappéra: komoly sérülése volt, sok edzést hagyott ki, kész csoda, hogy egyáltalán itt volt velünk. Az elmúlt hetekben megmutattuk, hogy érdemesek vagyunk a trófeákra. El kell fogadni, hogy a fociban a szerencse is szerepet játszik.”

További hírek