×
Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Sigér: Még abból is gólt rúgtunk ami nem volt helyzet

A válogatott játékos a bemelegítés alatt is próbálkozott hasonló lövésekkel, de csak a legutolsó sikerült úgy, mint a meccsen.

A Ferencváros 2-1-re nyert a skót Celtic Glasgow otthonában, ezzel bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába. A magyar együttes góljait Sigér Dávid és Tokmac Nguen szerezték.

A magyar játékos a találkozó után az M4 Sportnak telefonon elmondta, ilyenkor semmi sem számít csak a győzelem, és külön örül, hogy góllal sikerült hozzájárulnia a sikerhez. “A bemelegítés alatt 4-5 alkalommal is elrúgtam ilyen helyzetből és csak a legutolsó sikerült ilyen jól. De ez a gól semmit nem ért volna, ha a a csapat nem küzd akkorát mint most küzdött” – mondta a válogatottnál is számításba vett középpályás.

Elárulta, nem sok mindent tudtak megvalósítani abból amit terveztek, szerették volna többet birtokolni a labdát, szerettek volna több támadást vezetni. “Tudtuk, hogy jobb csapat a Celtic, de olyan erényünket mutattuk meg a küzdeni tudással, sok futással ami győzelemre vezetett. Ebben voltunk jobbak és kellett hozzá a hatékonyság, hiszen még abból is gólt rúgtunk ami nem volt helyzet” – utalt saját találatára.

Úgy vélte, mindig a gólok adtak lendületet és próbálták egymást is biztatni. Nehéz volt számukra labda nélkül futballozni, hiszen az ellenfél többet birtokolta, de úgy érzi, minden egyes centiméter, minden futás, becsúszás megérte.

További hírek