×
Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Bajban a Makkabi, a Salzburg már a helyszínen várja, hogy játszhasson

A tel-avivi járványhelyzet ellenére elutazott a Makkabi elleni, keddi Bajnokok Ligája-selejtezőre a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Salzburg labdarúgócsapata.

Az izraeli klubnál legalább hét koronavírusos futballistát és hét további alkalmazottat diagnosztizáltak, az európai szövetség általános rendelkezése szerint azonban ha legalább 13 hadra fogható mezőnyjátékos és két kapus található a keretben, akkor a mérkőzés lebonyolítható.

„Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy lejátsszuk a meccset” – jelentette ki a hétfői indulás előtt Christoph Freund, a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató osztrákok sportigazgatója. „Tudjuk, hogy Izraelben rengeteg a fertőzött, és a Makkabit sem kímélte a járvány, de az UEFA ma és holnap is végez még teszteket” – mondta Freund, hozzátéve, az izraeliek mindenben a segítségükre lesznek a kétnapos túra során.

Az izraeli és az osztrák bajnok összecsapása kedden 21 órakor kezdődik a BL-selejtező negyedik, utolsó fordulójában. A visszavágóra jövő szerdán kerül sor Salzburgban.

Az M4 Sporton és az m4sport.hu-n a párharc mindkét mérkőzése élőben lesz követhető.

További hírek