Musorujsag
Élő Eredmények
 

„A 2. gólunk után hatalmas káosz vette kezdetét” – Értékelések a Molde–Fradi után

„A 2. gólunk után hatalmas káosz vette kezdetét” – Értékelések a Molde–Fradi után

M4 Sport
A három rúgott gólból és az első félidő játékából kell meríteni, az utolsó 30 percét pedig elemezni kell – összegezhető Dibusz Dénes és Botka Endre, valamint Szerhij Rebrov vezetőedző véleménye a Bajnokok Ligája-selejtező rájátszáskörének első mérkőzése után.

„A második gólunk megszerzése után egy hatalmas káosz vette kezdetét a pályán” – fogalmazott közvetlenül a lefújás után Dibusz Dénes.

A ferencvárosi kapus azonban hozzátette, a Molde elleni, 3-3-as norvégiai döntetlent követően a saját kezükben van a sorsuk, és ha azt jásszák a visszavágón, amit tudnak, akkor nem lehet gond a továbbjutással.

Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője szerint gyakorlatilag nem változtak az esélyek a visszavágót megelőzően.

„A tapasztalat hiányzik az ilyen jó ellenfelekkel szembeni játékban. Nagyon jól ránk jöttek a második félidőben, ettől függetlenül hazai pályán lesz esélyünk bizonyítani. Most még nem tudok tanulságot levonni, csak a következő meccs után. A Molde nagyon erős csapat, de ugyanannyi esélyünk van a csoportkörbe jutásra, mint a mostani találkozó előtt” – nyilatkozta az ukrán szakvezető.

Botka Endre szerint nem az utolsó 30 perc játékából kell kiindulni, ha valaki meg akarja ítélni a Fradi szerdai játékát.

Amondó, a csapatnak meccs első 60 percében mutatott játékáre kell építenie Budapesten, hiszen a találkozó első felében domináltak.

További tartalmak